Επαγγελματική δραστηριότητα

Σύμβουλος Ανάπτυξης στην ΤΕΔΚ Ν. Θεσσαλονίκης, όπου απασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και παρεμβάσεων σε όλο το νομό.

Παράλληλα, ήταν μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της μελέτης μηχανοργάνωσης των ΤΕΔΚ της Χώρας.

Το 1991 ανέλαβε το Γραφείο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Θέρμης.

Πρωταγωνίστησε στην ίδρυση της αναπτυξιακής εταιρίας ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. και από το Ι997 μέχρι σήμερα είναι Γενική Διευθύντρια.

Στην περίοδο αυτή, η Εταιρία ανέπτυξε ανάμεσα σε άλλες και τις παρακάτω δράσεις:

  • Υποστήριξη κατασκευής και λειτουργίας του πρώτου Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) στη Βόρεια Ελλάδα και οργάνωσης συστήματος ανακύκλωσης σε έντεκα Δήμους της Ανατολικής Θεσ/νίκης.
  • Ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Συνοδευτικών και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών σε ευπαθείς ομάδες και Γραφείου Υποστήριξης ανέργων.
  • Υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την υλοποίηση του προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ 2004».

Εκπροσωπεί το Ελληνικά Ενεργειακά Κέντρο στην Ομάδα Διαβούλευσης (Reflection Group) της Γενικής Διεύθυνσης για την Ενέργεια και τις Μεταφορές της Ε.Ε. και από το 2004 είναι η Συντονίστρια του Δικτύου Ελληνικών Ενεργειακών Κέντρων.


Είναι μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης (ΥΠΕΞ—Γ.Γ.Α.Ε., ΚΕΔΚΕ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ) για την υλοποίηση του έργου επιστημονικής, τεχνικής και οργανωτικής υποστήριξης του «Δικτύου Ελλήνων Αποδήμων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης».