Επίσκεψη υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη, στην ΕΛΒΟ

Στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων, της μεγαλύτερης βιομηχανίας κατασκευής ειδικών οχημάτων στην χώρα, ξεναγήθηκε το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης. Ο κ. Μπόλαρης συνομίλησε με εργαζόμενους και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΒΟ, καθώς και με εκπροσώπους των εργαζομένων της και συζήτησε μαζί τους για τα σοβαρά οικονομικά και αναπτυξιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει.



Ο υποψήφιος περιφερειάρχης επεσήμανε ότι η ΕΛΒΟ είναι ένας οργανισμός που παρουσιάζει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και πρέπει να υπάρξει μια στρατηγική συμμαχιών και πολιτικές εξωστρέφειας προκειμένου να προχωρήσει αναπτυξιακά.


Ο κ. Μπόλαρης εξήρε τη σημαντική προσφορά της ΕΛΒΟ στον τομέα των στρατιωτικών οχημάτων και τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες που θα συνδέσουν την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων με τη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας «Defensys», ώστε να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το έργο της εταιρίας.