Ομιλία υπουργού εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση και υποψήφιου περιφερειάρχη, Μάρκου Μπόλαρη στην εκδήλωση για «τη νέα εποχή για την αυτοδιοίκηση»

Συστράτευση στο πλευρό του Μάρκου Μπόλαρη, ζήτησε ο υπουργός εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για τη «νέα εποχή για την αυτοδιοίκηση» που διοργανώθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς.


Ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι είναι κρίσιμες και σημαντικές οι στιγμές που περνάμε, σ’ όλη την χώρα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Γι’ αυτό και πρέπει να στηρίξουμε τις υποψηφιότητες του Μάρκου Μπόλαρη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και του Γιάννη Μπουτάρη στο δήμο Θεσσαλονίκης

Όπως είπε χαρακτηριστικά «θα είναι νίκη των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας. Πάμε μπροστά με Μάρκο Μπόλαρη και Γιάννη Μπουτάρη για να κάνουμε πράξη τα πιο ευγενή οράματά μας».

«Αν δεν υπήρχε ο θεσμός της αιρετής περιφέρειας, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε για να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση» τόνισε από την πλευρά του ο Μάρκος Μπόλαρης. «Το μήνυμα της αιρετής περιφέρειας είναι ότι εμείς παίρνουμε πάνω μας τις εξουσίες που δίνονται και παίρνουμε επίσης τη σκυτάλη της πρόκλησης. Η αιρετή περιφέρεια είναι αλλαγή στον τρόπο που αναπτύσσεται η χώρα και αποτελεί την απάντηση του σήμερα, στις πολιτικές της αδιαφάνειας, των κουμπάρων και όλων αυτών που μας έφεραν ως εδώ», είπε στην ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

«Αυτήν την πρόκληση κάποιοι δεν την πιστεύουν, έχουν έναν κούφιο καταγγελτικό λόγο, λένε πως δεν έχει λεφτά ο “Καλλικράτης” και ότι χρειάζονται προεδρικά διατάγματα. Αυτό σημαίνει πως δεν πιστεύουν ούτε στο θεσμό, ούτε στις δυνατότητες του τόπου. Οι ίδιοι άνθρωποι, την ίδια στιγμή, έχουν εκδώσει έναν τόμο, με τον οποίο υπόσχονται το γνωστό “όλα τα κιλά όλα τα λεφτά” στον κάθε πικραμένο. Κι όταν τους ρωτάμε πώς θα τα κάνουμε όλα αυτά, δεν παίρνουμε καμία απάντηση και περί άλλα τυρβάζουν», επεσήμανε ο κ. Μπόλαρης.

«Ναι θα κερδίσουμε», είπε με σιγουριά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης», στέλνοντας το εξής μήνυμα: «Να πούμε σ’ αυτούς που αμήχανοι επιχειρούν να καλύψουν τη γύμνια τους από την έλλειψη έργων, με δήθεν λάβαρα πατριωτισμού, ότι η χώρα έχει εθνικές γραμμές και να μην επιχειρούν να παριστάνουν τους υπουργούς εξωτερικών. Σ’ αυτές τις εκλογές επιλέγουμε αυτούς που σέβονται τους ανθρώπους και τον τόπο. Αυτούς που σέβονται το δημόσιο χρήμα, χωρίς κολλητούς και κουμπάρους»