Συνάντηση με τους προέδρους και μέλη των δύο σωματείων της ΕΥΑΘ

Συνάντηση με τους προέδρους και μέλη των δύο σωματείων της ΕΥΑΘ είχε η υποψήφια του συνδυασμού ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κα Άννα Μίχου, Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Από την πλευρά των σωματείων τέθηκαν τα προβλήματα που αφορούν στην λειτουργία της εταιρίας, με έμφαση στις επιπτώσεις της πολιτικής της προηγούμενης διοίκησης και στην έλλειψη προσωπικού και θέματα που σχετίζονται με τους εργαζόμενους, με κορυφαίο πρόβλημα την μη υπογραφή έως τώρα συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Η κα Άννα Μίχου διαβεβαίωσε ότι στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων στα θέματα αξιοκρατίας, εργασιακών σχέσεων και ορθολογικής στελέχωσης της εταιρίας.
Υποστήριξε ότι η ΕΥΑΘ πρέπει να αποκτήσει έναν σαφή στρατηγικό προσανατολισμό, με βάση την αρχή ότι το νερό αποτελεί κοινωνικό αγαθό και την υψηλή προτεραιότητα της διαχείρισης των υγρών αποβλήτων, καθώς και ένα σύγχρονο επιχειρησιακό σχέδιο και οργανόγραμμα. Επίσης, ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να εκπροσωπείται στη διοίκηση της εταιρίας και οτι η αιρετή Περιφέρεια, με τις αρμοδιότητες στη διαχείριση του υδάτινου δυναμικού και του περιβάλλοντος, θα πρέπει να παίξει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής της.